herobert Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam! Jak filmik gdzieś już był to bardzo przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 :blink: :blink: :blink: .Ale musi mieć sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 :blink: :blink: :blink: .Ale musi mieć sprzęt. O sprzęcie jest mowa i wszystko jest do kupienia od ręki u chińczyków. To piękne i trochę straszne, że technologia daje takie możliwości szaremu człowieczkowi. Ale żeby prawie stracić możliwość odzyskania materiału przez jeden kabelek to kiepska rzecz. Nie wiem dlaczego wybrali taki pochmurny dzień i tak słabo szybujący model (może żeby za daleko nie poleciał w razie problemów) ale i tak opuszcza szczękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommat_82 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Obejrzałem prawie wszystkie filmy z kanału tego gościa i nie tylko ten spowodował opad szczęki, dobry jest katapultujący się pilot Mustanga P-51 polecam wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Obejrzałem prawie wszystkie filmy z kanału tego gościa i nie tylko ten spowodował opad szczęki, dobry jest katapultujący się pilot Mustanga P-51 polecam wszystkim Hahahahhahah rzeczywiście. Oni chyba te wpadki produkują celowo dla podniesienia dramatyzmu. Albo po prostu pojechał gość do hameryki i sie zamerykanizował na tyle, że popełnia takie błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Napisano wczoraj, 14:22 Użytkownik Arturo dnia 20 March 2013 - 13:53 napisał :blink: :blink: :blink: .Ale musi mieć sprzęt. O sprzęcie jest mowa i wszystko jest do kupienia od ręki u chińczyków. Bombe u talibów też możesz kupić, chodzi o to , że wszystko trzeba dokładnie zaplanować,Wypięcie się samolotu, dolot do wybranego miejsca, wiatr i wiele innych. Angielski znam i wiem ,że mówi o sprzęcie. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi