sebamor Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dzisiaj wybrałem się z kolegami do sklepu modelarskiego. okazało się, że sklep modelarnia na rondzie grzegórzeckim był już zamknięty więc postanowiliśmy się udać do nowo otwartego marvio-rc. Na drzwiach nalepka "sobota 9-14" (byliśmy tam o 15-stej). Ale pociągnąłem za drzwi... otwarte ! okazało się, że Pan Wojtek był w sklepie i grzebał przy nowym modelu. Bez problemu nas obsłużył. A ceny w większości o 1/4 niższe . Naprawdę jestem BARDZO mile zaskoczony, więc polecam wszystkim modelarzom z Krakowa i nie tylko. Miły personel + atrakcyjne ceny = naprawdę fajny sklep . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Zamówiłem w sobotę pakiet lipol, zawiaski, dźwignie w Marivo-rc, w niedzielę dostałem mail że towar jest już spakowany i gotowy do wysłania, dziś otrzymałem paczkę a w środku wszystkie rzeczy które zamówiłem. Dodam że wszystko zapakowane w taki sposób że nawet obunożny skok pocztowca na tą pakę nie byłby w staniej jej uszkodzić. To moje pierwsze zamówienie z tego sklepu ale na pewno nie ostatnie. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Niedziela wieczór złożone zamówienie i tu zrobiłem pewną pomyłkę , napisałem maila do sklepu i o dziwo już po kilkunastu minutach prośba została rozpatrzona kontakt doskonały Towar dziś dostarczony , zapakowany wręcz pancernie . Sklep jak najbardziej polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Byłem niedawno osobiście w tym sklepie przy okazji wizyty w Krakowie. Zakupiłem towar na Extrę, porozmawiałem chwilę ze sprzedawcą (właścicielem?) , złego słowa nie mogę powiedzieć. Węgiel który był mi potrzebny jeszcze ponoć nie był rozpakowany ale dla sprzedawcy nie było problemu żeby go rozpakować z czym chwilę zeszło. Jeden z niewielu sklepów w którym człowiek nie czuje się intruzem. Po prostu obsługa taka jakiej życzylibyśmy sobie we wszystkich sklepach. Dla mnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExPrezes Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Spory wybór towaru od ręki i dodatkowo aktualny stan na stronie - więc można sprawdzić co jest dostępne w razie pilnej potrzeby, zanim się ruszy do sklepu. Jedna rzecz mnie uderzyła po ostatniej wizycie w tym sklepie: tam nie chodzi tylko o sprzedaż. Sklep prowadzą fascynaci modelarstwa i tak podchodzą do klienta. Ja odczułem, że chodzi nie tyle o to, by klient coś kupił, ale żeby był zadowolony z zakupu i złapał "bakcyla". No i jak żona mnie wyrzuci z FOXem z domu, to mam w marvio-rc zarezerwowaną kozetkę . To nie tylko dobry sklep, ale dodatkowo przyjazne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Polecam sklep Marvio-rc! Bardzo dobry kontakt, zakupiłem model na zamówienie, jednak dostawa trochę się przedłużyła, o czym zostałem niezwłocznie powiadomiony! W przyszłości na pewno ponownie będę robił tam zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Polecam ! Bardzo dobry kontakt ze sklepem i pomoc ze strony Wojtka. Bezproblemowe zakupy i błyskawiczna wysyłka + solidne i bezpieczne opakowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPitek Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Środa godz. 10:50 Zamawiam i od razu opłacam zamówienie - szybowiec Multiplex HERON (rozpiętość 2,4 m). W polu "Uwagi do zamówienia" wpisuję prośbę o zwrócenie uwagi na estetykę oryginalnego kartonu Multiplexa, który już po złożeniu modelu ma służyć do jego transportu na lotnisko i przechowywania modelu w domu. Ten sam szybowiec zamówiłem wcześniej w modelemax.pl ale przesyłki nie przyjąłem, bo opakowanie było zmasakrowane - szczegóły i zdjęcia tu: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/6585-httpmodelemaxpl/?p=574997 Środa godz. 12:20 Telefon od Pana z marivo-rc.pl z informacją, że niestety są problemy z dystrybutorem Multiplexa w Polsce, który nie dba o opakowania i te są często pogniecione i uszkodzone. Pan informuje mnie, że opakowanie idealne nie będzie ale w przyzwoitym stanie i że zapakują to jeszcze w dodatkowy karton . Zgadzam się i dobijamy targu Czwartek godz. 13:30 Kurier przynosi pudło. Nie naruszone i większe od poprzedniego z modelmax. Oryginalne opakowanie Multiplexa zostało owinięte podwójnie w folię bąbelkową i zapakowane w większy mocny karton, który dodatkowo owinięty został folią stretch i solidnie pozaklejany taśmą. Opakowanie po prostu pancerne ! Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem jakości obsługi w marivo.pl. Dobre ceny Natychmiastowa wysyłka Bardzo dobre pakowanie Indywidualne podejście do klienta - moja niecodzienna prośba o ładne opakowanie została potraktowana jak najbardziej poważnie. Zdecydowanie POLECAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Kolejny raz z chęcią pochwalę sklep Błyskawiczny kontakt, chętna pomoc i natychmiastowa realizacja wysyłki. Wczoraj zamówienie a 15 minut temu odbiór paczki. Wielkie podziękowanie dla Wojtka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi