avalon3440 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mam 12 lat, w sierpniu kończę 13 lat. Interesuję się modelarstwem, militariami i motoryzacją. Często latam moim samolotem RC, który nazwałem "MEWA" i mam do złożenia Kawasaki Ki-61 Hien: model ESA. Będę robił loty Combat z moim ojcem, on ma do złożenia F6F Hellcat. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Cześć. Mówi Ci coś użytkownik Kapral? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avalon3440 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Cześć. Mówi Ci coś użytkownik Kapral? tak to mój tata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Wow, zeszło Ci z odpowiedzią. Pytam bo macie taki sam adres IP. Czasem ludzie zapominają hasła i zakładają nowe konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi