skraf Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witajcie ponownie Jak wszyscy wiemy - podobno zbliża się "wiosna"... Czyli rowerzyści zacznął się wyłaniać. Może jest ktoś z Trójmiasta i okolic chętny do wspólnego pojeżdżenia w lesie(XC), albo po szosie w najbliższych tygodniach? Na razie muszę się sam się rozjeździć, więc dystanse nie będą za duże. Wyglądało by to na zasadzie spotkania się w jakimś wolnym dniu z samego rana i pedałowanie do południa. Także no, modelarze. Czekam na propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To "wspólne pedałowanie" ... trochę odstrasza. Przynajmniej ja trzymałbym się z daleka od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W razie czego wspomnę to kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak ktoś ma coś na sumieniu do odstrasza. Ja bym tam na rowerek już wyskoczył tylko pogoda się sprzeciwia, ale co bym nie robił do 3miasta nie dokręcę. Może w następnym sezonie jak skończę szosówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja też już przebieram nogami, jak nas nie zasypię to w weekend ruszam nad jezioro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi