Irek M Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Czy coś się dzieje z Allegro, że nie mogę otworzyć czy tylko znowu coś z przeglądarką IE ? Macie to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 U mnie wszystko teraz działa. Ale dają pośladków równo przez ostatnie dni więc możliwe, że dalej mają jakieś problemy u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Może podpadli komuś z ENEA i wyciagają im systematycznie wtyczkę zasilającą Bo w internecie rządzi nie ten co ma serwery ale ten co dostarcza prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wam działa , a mnie dalej nie... Ale jest info w googlach, że A. padło ofiarą ataków hakerów. Czyli skoro mnie nie działa to i Wam nie działa chociaz piszecie , że działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 U mnie też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 U mnie działa allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mi niestety też nie chce działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Działa ale kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzex Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jeżeli wam nie dziala i chcecie usilnie siedzieć to polecam http://m.allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 już działa. To chyba raczej miałeś taki "przebłysk" tego działania. Też tak mam - raz na jakiś czas uda mi się włączyć, ale po zobaczeniu dwóch stron wywala mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/announce.php ktoś się na nich uwziął, swoją drogą ja nie zauważyłem problemów z allegro w ostatnim czasie, mam sporo szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mi czasem się zawiesza też, czasem wpisuje poprawne hasło i nick a mówi, że złe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi