Skocz do zawartości

Super piosenka :D

mati1988k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mati1988k podałeś bezpośredni link do utworu muzycznego. Nie uważasz iż powinna pojawić się z Twojej strony choćby jakaś notka mówiąca o sposobie dystrybucji tego utworu? Nawet jeśli byłby to Twój własny utwór jakaś informacja w gwoli wyjaśnienia jak najbardziej w tym przypadku byłaby wymagana.

Opublikowano

a mi sie rzuciło na queen! od dziecka ich słucham i po pewnym czasie powrót! ;]

a ogólnie rock i hard rock i metal ;]

Opublikowano

No to qpa zdobyles pelny moj szacunek :D Queen to moj ulubiony zespol w zasadzie od czasu kiedy po raz pierwszy uslyszalem jakas muzyke. Po prostu sa genialni!!

Opublikowano

eee słuchacie jakiejś komercyjnej muzy ja to tak lubie po kilku głębszych np. hej sokoły ablo szła dziweczka ... a na codzień słucham wszytkiego co jest dobre i wpada w ucho ! ;D

Opublikowano

To jak już się wątek tak rozkręcił, to dam coś innego ... coś co potrafi człowieka wprowadzić w na prawdę dobry nastrój ... szczególnie w zadymionej knajpce, przy butelce piwa, z dobrym towarzystwem ...

http://youtube.com/watch?v=GRlVE2pNQ-s

Dla mnie to był Geniusz ...

Ogólnie słucham ciężkiej muzyki, ale to jest dla mnie ... COŚ!

Opublikowano

widzę że większość wie co dobre :D Led Zeppelin, Guns N' Roses, Natural Dread Killaz , Bob Marley można słuchać i słuchać... :D ogólnie to wole jakieś Reggae, SKA, Punk, Rock ale Dancehell i podobne też lubię :)

Opublikowano

ja też!

widzę ze sami swoi :]

a reggae też słucham, a koncert to już w ogóle fajna sprawa :wink: :faja:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.