tommat_82 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam, poszukuję sklepów z planami, a w sieci poza modelemax.pl nie udało mi się nic innego znaleźć. Najlepiej gdyby to były sklepy w naszym kraju. Wiem jest wiele stron z planami ale jakieś jpg czy marne pdf mnie nie przekonują. Wolę dopłacić i mieć już wydrukowane, dobre jakościowo. Głównie chodzi mi o rozpietości 1,3m - 1,6m akrobaty, warbirdy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Na ebayu z 3$ masz bardzo bogatą ofertę. Są w wersji elektronicznej więc otrzymujesz niemal natychmiast w pdf. Tu masz próbkę: 6th_Blenheim1.pdf 6th_SeaFury_2.pdf To jego oferty na dzień dzisiejszy, w porywach jest tego nawet 170 http://www.ebay.pl/sch/great_plans/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686 HE-111-plan1.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi