jogi99 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam Czy macie rozeznanie gdzie kupić Ultimate o rozp. 1800 mm (pod silnik benzyna 50 ccm) ? Znalazłem w naszych sklepach 2 oferty, ale może jeszcze coś leży na półce a ja to przeoczyłem ? Proszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Sprowadzam takie Ultimate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 tak... wiem... ale szukam o rozp. skrzydeł - 1800 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 W f3m nie maja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie... jakaś posucha... Kuba szuka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jest taki Ultimate do kupienia. Dopiero co złożony, budowany od podstaw przez doświadczonego modelarza (to nie jest zwkły ARF). Jest to drugi model Ultimate złożony przez niego ) Oblatany wczoraj, 5.05.2013. Wychylenia steru wysokości 60 st. góra dół (można uzyskać jeszcze większe - ale strach latać), lotki 55 stopni, na kierunku można uzyskać jakieś 70-75 st. Pan Jakub z F3M widział pierwszy taki model zbudowany przez Jacka. Ten, jest zrobiony jeszcze lepiej ) Zaryzykuje stwierdzenie, że latającego lepiej modelu tej klasy, ładniejszego i lepiej wykonanego Ultimate w Polsce nie kupisz. Kilka fotek. Jeżeli jesteś zainteresowany, pls o kontakt telefoniczny 602-422-065 (Piotrek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Kolega ma tego samego "Altka" co Jacek, tylko jeszcze nie poskladany. Też może sprzedać ponieważ zmieniły mu się plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Dzięki za namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi