elmichal Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Moja prośba/zapytanie jest nieco nietypowa. Czy nie znalazłaby się w okolicach Krakowa, lub z nieco dalsza osoba gotowa pomóc studentom w ich projekcie? Nasz projekt: http://www.racing.agh.edu.pl/ (proszę się nie sugerować użytym na potrzeby strony renderem, rzeczywiste nadwozie jest nieco inne ) Konkretnie chodzi nam o pomoc szczególnie merytoryczną w wykonaniu nadwozia dla naszego pojazdu. Same materiały/środki na nie, jak też kilku modelarzy mających już styczność z laminatami już zorganizowaliśmy. Natomiast chętnie przedstawilibyśmy nasz plan/wysłuchali opinii i porad osoby z większym doświadczeniem. Z góry dziękuje za wszelki odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenerek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam, budowałem nadwozie tego samochodziku, począwszy od budowy modelu, poprzez zdjęcie form, aż do wykonania gotowych elementów i ich montażu na podwoziu. Było nas trzech, w każdym z nas ... (a, to nie to) i pracowaliśmy nad tym 10 miesięcy. Kontakt do mnie to: dariusz@sobieski.net.pl jeśli macie pytania, to proszę o kontakt, chętnie podzielę się doświadczeniami Pozdrawiam Darek (ten facet w koszuli w kratę, co siedzi na błotniku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ... chętnie podzielę się doświadczeniami Można gdziś zobaczyć szczegóły i postępy w budowie tego "modelu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenerek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie mam zdjęć z wcześniejszych etapów, poniżej dwa, jeszcze przed lakierowaniem, kolejne - już gotowe nadwozie, w trakcie montażu oraz już kompletne, w dzień prezentacji, ostatnie, z naklejkami już z samej prezentacji. Zdjęcie w awatarze też mam z tej samej imprezy. Na forum jest jeszcze jedna osoba, która uczestniczyła w budowie tego samochodu, ale nie mam zgody na jej ujawnienie. Samochodzik można znaleźć w google pod hasłem Stealth B7. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Orzeszku ziemny ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 SUPER! tylko stery po złej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichal Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Pobawię się nieco w archeologa i odkopię swój temat sprzed kilku miesięcy. Nasz pojazd również powstał i prezentuje się następująco: Z perspektywy czasu dzisiaj sporo rzeczy zrobilibyśmy inaczej, ale taki już los prototypów (a na takie miano ten pojazd zasługuje) Zdjęcie wykonane na prostej startowej toru Silverstone. Nie jest to co prawda model RC, lecz chyba i tak cieszy oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Nie jest to co prawda model RC, lecz chyba i tak cieszy oko? Oj cieszy, cieszy. Za to jaką uciechą prowadzenie takiego wytworu to juz wie tylko kierowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi