michal0051 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ciepło czas rozpocząć sezon, a tu dziwo ja do ładowania aku a mi wyskakuje komunikat "low Voltage" do pomiaru cell a tu 3.82 3.81 0.00 cóż cela padła mówi się trudno, a pakiet odbył jakieś 10 lotów helikiem i 5 trenerkiem (zippy 2200 3S 45C). Całą zimę leżał w walizce z helikiem opatulony w gąbkę obieram go z foli a tu takie widoki Czy jestem 1 osobą której się tak stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 taaa.... mi się tak "stało", tyle że mój był fabrycznie nowy i prosto ze sklepu. Jak chciałem zareklamować to usłyszałem - "skąd mamy wiedzieć, że Pan sam go nie popsuł ?" jedna cela też była całkowicie zwarta i miał jakąś jakby tłustą plamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ciesz się, że ci chata nie spłoneła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dlatego trzymam pakiety w hermetycznej skrzynce amunicyjnej (za 35zł na allegrogo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal0051 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ciesz się, że ci chata nie spłoneła E tam leżała w aluminiowej walizce z heli Swoją drogą kiedyś widziałem jak się gosciowi lipo rzuciło ogniem z pod karoseri w modelu kołowym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ciesz się, że ci chata nie spłoneła E tam leżała w aluminiowej walizce z heli Cud, że chata się w walizce zmieściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi