braian Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 witam mam pytanie co sądzicie o tej ładowarce morze ma ktoś ja słyszałem że ładowarki które mają wbudowany balanserem sa niezbyt dobre czy to prawda?? jest dobrą ładowarką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braian Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 a zapomniałem http://www.cyber-fly.pl/index.php?products=product&prod_id=698&PHPSESSID=75057ca0562f24eca92b48011f5f6464 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 nie mogłeś wziąć EDIT . !! pod pierwszym postem tylko kleisz post pod postem swoim ehh zmień to ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nic nie jest napisane o rozładowywaniu ogniw, a przy NiCD się przydaje. To co prawda trochę droższa opcja, ale czy nie lepiej kupić SHARK'a a potem jakiś osobny balanser do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 wyglada to jak podróbka ładowarki IMAX B6...A w UH IMAX jest nawet tanszy,ma lepsze parametry no i to calkiem pozadna ladowarke...wiele osób ja sobie chwali w tym ja :mrgreen: moze lepiej sciagnac ta ladowarke z UH?nawet z przesylka wyjdzie ci trochw taniej a zawsze mozna jeszcze cos dozucic jeszcze do paczki :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braian Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ok dzieki za pomoc!!! :D zastanowie sie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wydaje się, że jest to imax B6 w innej "skórze", ale może się mylę. Może specyfikacja jest niepełna, bo B6 ładuje też Li-PoFe4, a tu nic nie wspominają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.