Koner0 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witam, mam pytanie, jak najłatwiej i najdrożej mogę próbować sprzedać helikopter Lama V4? Aparaturę ma działającą, sama też lata- tylko baardzo jest rozstrojona. Latałem nią może 4 razy i bardzo dużo musiałem za każdym razem dołożyć. (teraz spróbuje symulator-->szybowiec) I tu moje pytanie, czy lepiej sprzedawać na allegro w całości, na części, a może na giełdzie? Jeżeli ktoś jest w temacie, to proszę o pomoc Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek M Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Najlepiej wystaw na allegro (aukcja) i daj ogłoszenie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Obawiam się, że interesu na tym modelu nie zrobisz. Chyba najlepszym sposobem "pozbycia się" będzie zamiana na coś, co potrzebujesz. Zamiany mają to do siebie, że każda ze stron pozbywa się rzeczy "niepotrzebnych" nie angażując w to pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi