zbig471 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ćwiczyłeś od wczoraj na symulatorach ? Najfajniejsze było przejście półbeczką do lotu plecowego i wyjście z niego półpętlą odwróconą.Widzę , że takie latanie to cieszy i nie ma mowy o zaprzestaniu kariery modelarskiej ?
Patryk Urban Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ćwiczyłem wieki temu na FMSie i tam już mam zawis opanowany Poprostu chciałem sprubować troche figur które ćwiczyłem na FMSie. Jeszcze musze sprubować wychyłu wszystkich sterów na raz Super się kręci musze się jeszcze prawidłowo beczki nauczyć (czyli przy użyciu wysokości kierunki u przede wszystkim lotek) Przed momentem wróciłem z podwurka z siostrą. Uczyłem ją jazdy po ziemi Plany już narysowane ale nie wiem gdzie je zamieścić
TEQ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Daj te plany do oddzielnego folderu ,potem kliknij prawym myszki i skompresuj pliki. Następnie dajesz http://www.yousendit.com/ tam klikasz przeglądaj ,odnajdujesz na dysku ten spakowany folder ,a na końcu klikasz SEND IT .... czekasz.... potem dostajesz link który możesz wkleić na forum... Takie trudne ?? :wink:
Patryk Urban Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2007 No i plany wylądowały Tu http://www.modelarski.net/index.php?option=com_content&task=view&id=213&Itemid=75 Opis budowy już niedługo
Diakon Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Fajny modelik, i ładnie lata :wink: . Może potrenujesz loty koszące i je Twoja siostra nakręci? :twisted: A co do muzyczki - mnie tam nie przeszkadza...
marcin133 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Patryk jaja sobie znasz robisz ?? :twisted: :twisted: :twisted: ... jakie są u was średnie zarobki... ?? BO POGODĘ TO OGIEŃ MACIE AŻ CZŁOWIEKA ZŻERA!! .....filmik fajne.....
Patryk Urban Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nareszcie udało mi się zrobić kilka fotek
Patryk Urban Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2007 no i kolejny film załadowałem
ertman_176 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Niedługo twoja siostra bedzie latać modelem w zawisie w ten sposób - tzn. chodzac za nim Good choice with music
Patryk Urban Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Opublikowano 22 Marca 2007 Cześć No i co myśleliście że zostawie sobie tak akrobata w koncie ? Ooo co to to nie. Model za dobrze lata. Wyposażenie to samo, lotki i stateczniki wziąłem ze starego tylko że kadłub inną metodą zbudowany bo nie miałem depronu. Model lata tak samo dobrze jak i jego poprzednik ! Zachęcam do budowy tego modelu. Zbyszek nakłaniał mnie i innych do zmian więc tak zrobiłem. Zbudowałem model z materiałów jakie miałem. Dziś był oblot ale nie miałem nikogo do kamery Model super :mrgreen:
Patryk Urban Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Opublikowano 23 Marca 2007 Zważyłem właśnie model 550g ! Czyli sporo lżejszy od poprzednika. Wczoraj zamówiłem mu silnik 1100g ciągu :twisted: Wreszcie będę mógł zawisu sprubować :mrgreen:
Patryk Urban Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2007 No więc ostatnio z nudów troche dłubnąłem przy akrobacie. Wzmocniłem stateczniki, i troszeczke je "upiększyłem" bo z bliska oczy szpeciły. Zrobiłem nowe podwozie bo ostatnie nie zdawało egzaminu oraz zrobiłem kabinkę. Nie dało się jej zrobić z peta przy tej wysokości i grubości, zmarnowałem coś z 5 butelek.
Patryk Urban Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Opublikowano 3 Maja 2007 Witam Nareszcie udalo mi sie wylatac caly pakiet na nowym silniku. Zalozylem mu wieksze smiglo i na boisko. I nareszcie model ma nadmiar mocy ! :mrgreen: Zawis bedzie bardzo chetnie robil tylko ze musze zwiekszyc wychylenia sterow na dzwigniach. Z zyletka to samo. Jedyna wada to to ze pakiet maly i starcza na dosc krotko. A mam tylko jeden pakiet 3s. Zmienilem podwozie na takie z drutu bo juz bym je z 5 razy polamal. Model naprawde jest super. Juz od ponad miesiaca nie latalem
Patryk Urban Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Opublikowano 14 Maja 2007 Powstał nowy film z lotów akrobata. Tym razem troche lepszy mi się wydaje http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=787
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.