lazio Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam, zwracam się do Was z prośbą o wsparcie mojej aplikacji w konkursie "Stypendium z Wyboru". Staram się w nim o pozyskanie funduszy na przygotowanie bezzałogowego aparatu latającego do użytku archeologicznego. Dotychczas używałem bezzałogowca przygotowanego w ramach mojej pracy licencjackiej za pieniądze mojej uczelni. W tej chwili kończę studia i chciałbym zdobyć fundusze na własną maszynę. Mój pomysł na wykorzystanie niskobudżetowych bezzałogowców w archeologii wiąże się z wszechobecnym trendem na pisanie/mówienie o dronach kosztujących po parędziesiąt/paręset tysięcy złotych. A przecież można to zrobić taniej... Rywalizacja w ramach programu "Stypendium z Wyboru" organizowanego przez Fundację Absolvent.pl (http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/) polega na uzbieraniu jak największej liczby głosów oddanych przez osoby posiadające konto na Facebooku na dane zgłoszenie (w terminie 13.05-23.06.2013). Podczas oddawania głosu trzeba wprawdzie zaakceptować aplikację fundacji, ale później można ją usunąć. Poniżej przesyłam link do mojej aplikacji: http://stypendiumzwy...-dla-archeologa Jest to krótki filmik, w którym wyjaśniam o co aplikuję. Na końcu oprócz prośby o głosy, miałbym prośbę o rozpowszechnianie mojej aplikacji. Z góry ogromnie dziękuję za wsparcie! PS Mam nadzieję, że wybaczycie że mój pierwszy wpis na tym forum ma właśnie taką, a nie inną treść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Jak już nazbierasz 5000 to mogę ci poskładać quada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazio Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzięki ale najpierw muszę uzbierać sporo głosów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Widzę, że masz sporo fajnych zainteresowań, brakuje tylko strzelectwa Gdybyś potrzebował kogoś z bardzo dobrym sprzętem i sporym doświadczeniem w archeologii wykopaliskowej to polecam się na przyszłość. Jedyny krok do przeskoczenia to piep...ne pozwolenie od konserwatora zabytków (nawet żeby spenetrować własną ziemię, ale o tym pewnie wiesz sporo). Na chwilę obecną działalność w PL zawiesiłem, ze względu na przepisy z lat 60tych i legalnie z uśmiechem na twarzy "kopię" w UK.. Co do tematu o którym piszesz, skontaktuj się z kolegą ECO400 tutaj z forum, z tego co wiem, dosyć głeboko siedzi w dronach i innych cudach, głównie pod kątem filmowania i fotografii dosyć profesjonalnej. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi