Piotrek83 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Przede wszystkim witam wszystkich. Zobaczyłem pewną ofertę JANTAR i chciałem przed zakupem zasięgnąć opinii dotyczącej tego modelu. Czy ktoś go już kupił, czy poleca, czy nie, wady i zalety modelu. Dla mnie jest to duża kwota i nie chciałbym wyrzucić jej w błoto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 polecam uważna lekturę tego forum w dziale szybowce jak i również forum alexa http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=8273 Tam wszystko pisze i przekonasz się że ten model to nie jantar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 może i nie Jantar ale ładny sam sie skusze na niego za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.