Eryk Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ot, slowa czlowieka o wielkim doswiadczeniu zyciowym. Nie jest mi potrzebne wielkie doświadczenie życiowe, aby wiedzieć, że łatwiej się dogadać dyskutując, niż idąc w zaparte według myśli 'moja jest tylko racja, i to święta racja' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Obawiam się że to jest ten typ człowieka który już 'wszystko przeżył' i nie da sobie za żadne skarby świata powiedzieć. Mam bardzo podobny przypadek piętro niżej. Gdy tylko raz na rok wyciągnę wiertarkę, bo muszę wstawić 2 kołki w ścianę, już przyleci 'z ryjem'. Mamy z niej co prawda nieziemski ubaw, a ona nie rozumie o co chodzi, ale niestety zawsze się przypadek trafi Ale może być ładna i to trochę zmienia postać rzeczy, w myśl "Nie da ci ojciec, nie da ci matka to co może dać ci sąsiadka." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 jakby się komuś wydawało że od 6 do 22 "wolnoć Tomku w swoim domku" http://kppwolomin.policja.waw.pl/portal/pw/419/33362/KRZYKI_HALASY_ALARMY_GLOSNA_MUZYKA__CZYLI_O_WYKROCZENIU_Z_ART_51_KODEKSU_WYKROCZ.print Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Takie panie określam słowem "Goździkowa". Też miałem z taką nieprzyjemność na starym mieszkaniu. Ten typ tak ma, nie jest reformowalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 O czym wy piszecie... Do mnie przyleciał facet (300m zrobił) bo w sobotę bixlerem na łąkach latałem i mu hałasowało przy grilu. Niestety byłem z dziećmi i nie chciałem robić jatki. Typ z grupy "jak nie bluźniesz, nie zrozumie". Niestety, sąsiadowi pijakowi (100% nocy awantury) nikt nie odważy się zwrócić uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 300m od niego? Fakt, mam skrzywiony wał i robi brrrum zamiast wry wry, ale to 10s co 2 min. Wyniosłem się na lotnisko. 30km, zamiast 1km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi