Printer Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam! Jak wam się podoba mój balsowy akrobat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Wydaje się dziwnie krótki w stosunku do rozpiętości... Ciekawe ile waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Wydaje mi się ze mozesz mieć spore problemy z ustawieniem środka cieżkości , jakis krótki ten akrobat Ci wyszewdł.Ale bardzo ładnie wykonany czekam na więcej fotek.Pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A te stateczniki jednak nie sa zbyt proporcjonalne- wygladaja jak "osle uszy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Printer Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Dzięki za opinie. Niebawem zapodam więcej. Na razie powiem tyle, że był robiony spontanicznie, bez planów, na wyczucie. To co widać nie przekracza wagi 300g. To mój pierwszt akrobat, ale robiłem już szybowce. P.S. Pionowy już skróciłem , poziomy na wszelki wypadek niech będzie większy, nie zaszkodzi... (zawsze łatwiej pomniejszyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Stery są duże ,więc powinien jednak być stateczny. Powodzenia w oblocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.