ktomi22 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Posiadam silnik MAGNUM 91i chciałbym sie wiecej o nim dowiedziec moze ktos z was mogłby mi pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 To samo co ASP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktomi22 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Poraz kolejny prosil bym o pomoc bardziej doswiatczonych. Posil bym o pomoc w dobraniu tlumika donwyzej wymienionego modelu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zasadnicze pytanie XLS czy XL? Napisałem Ci że to jest to samo co ASP.Dokładnie jest to ASP na rynki Europy zachodniej lub USA.Ściągnij sobie manual i będziesz miał numer katalogowy. Tłumik najtaniej w HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktomi22 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Przeczytałem kilka instrukcji i w zadnej nic nie ma jaki tłumik powinien być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jeżeli XL to taki http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__13058__ASP_FS91AR_Muffler_Assy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wrzuć zdjęcie, bo nawet nie wiemy czy to dwusuw, czy czterosuw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktomi22 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 teraz zdjecia nie wrzuce bo jest w garazu ,ale bardzo podobnie do tego http://www.nastik.pl/asp-fs91ar-p-217.html pytam tak o wszystko bo to mój pierwszy silnik spalinowy który kupiłem razem z modelem z.a około 25zt Byłem dzisiaj w sklepie modelarskim i gosciu mi powiedział ze prawdopodobnie on bedzie działal ale on do niego nie ma czesci. dzieki za pomoc to jest chyba ten co przesłałes f-150 jeszcze jedno pytanie ze zbiorniczka wychodza trzy węzyki ale tylko jeden jest podłaczony do gaznika a pozostałe dwa so luzne czy tak to powinno być? kolejny węzyk jest podpiety na dole silnika to jest chyba do odprowadzania nadmiaru ale tez nie jest nigdzie podpiety czy tak to powinno byc? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jeden ze zbiornika do gaźnika,ten który ma wężyk z ciężarkiem.Drugi którego rurka w zbiorniku skierowana jest do góry do podciśnienia w tłumiku.Trzeci z rurką w dół do tankowania. Wężyk który jest na korpusie silnika od spodu ma mieć max 7cm i służy do odpowietrzenia skrzyni korbowej,ma być luźny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktomi22 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ok dzieki wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi