Dragon312 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dobrze kupie 9x z hobby king. Jeszcze jedno jeżeli już kupowaliście 9x z hobby king to paczka idzie z ameryki? Jak tak to jak lugo będę czekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pukas Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja zamawiałem z Chin, paczka szła niecałe 3 tygodnie, a przesyłki z Holandii i Niemiec 4-5 dni. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Przeważnie paczka idzie z Hong kongu. Kiedy zamwiałem stamtąd 9xr, szła około 1,5 tygodnia Wiesz, 9xr jest nib nowsza, ale z modułem i wysyłką ja zapłaciłem 400zł, a podejrzewam, że 9x wyjdzie troszeczkę taniej... I pamiętaj, jak kupujesz z hobbyking to musisz mieć konto w paypal. Zresztą, w Polsce też czasami trafiają się 9x bo dobrych cenach, np. teraz kolega z forum sprzedaje apkę flysky, która teoretycznie jest identyczna jak 9x. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/37645-s-apartura-fly-sky-fs-thx-z-modulem-frsky-dht-klon-turnigy9xx/page__pid__444869#entry444869 Warto popatrzeć na allegro czy nie ma gdzieś tanich apek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Kup Turnigy 9x tą FlySky sobie odpuść. Kolega ma i narzeka. Ja swoją 9X kupiłem w http://cyber-fly.pl/ tam kosztuje nowa sztuka za 349 PLN plus koszty wysyłki. A co nowe to jednak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jesli pozwolisz... Przeciez to jest dokladnie to samo. Turnigy produkowane sa przez FlySky, tyle, ze jako Turnigy otrzymuja inna etykietke i inny obrazek na ekranie. a jednak to nie to samo ... u znajomego kłopot leży po stronie softu ... nie da się zmiksować kanauł 6 z jakim innym kanałem jest to nie możliwe, reszta kanałów miksuje się bez problemu ale kanał 6 odmawia współpracy ... może to pojedyncza sztuka ale z drugiej strony po co produkować coś identycznego pod inna nazwą ... ja nadal będę uważał że jak wybierać to T9X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Super napisane może i ja coś z tego wyniosę dziękuje ... lubię konstruktywną dyskusje tak samo jak konstruktywne wskazywanie błędów czego nie mogę powiedzieć o zakończeniu Twoje wypowiedzi z "rymowanie bajek" ... całkiem nie potrzebne i na poziomie zaczepek ze szkoły podstawowej ... pozdrawiam i dziękuje z pewnością "pogugluje" w tym temacie ... czuje się zmobilizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ok ... nie żywię urazy do Twojego podsumowania dodam jeszcze że ilu użytkowników tyle opinii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi