tomyy29 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam. Czy ktoś ma owy symulator, lub posiada wiedzę jakie modele samolotów lub helikopterów znajdują się w RealFlight 6.5 R/C Flight Simulator with Airplane Mega Pack, a jakie modele są w RealFlight 6.5 R/C Flight Simulator with Heli Mega Pack ? Pytam ponieważ nie wiem na jaki zestaw się zdecydować, a nie potrafię nigdzie znaleźć szczegółowych zestawień modeli.
noker Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Pytam ponieważ nie wiem na jaki zestaw się zdecydować, a nie potrafię nigdzie znaleźć szczegółowych zestawień modeli. Tomek, jaja sobie robisz? A że tak zapytam, interesują cię samoloty czy helikoptery? http://www.realflight.com/megapacks.html
tomyy29 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Szczerze to bardziej samoloty, ale heli też nie gardzę. A jak bardzo realistyczne jest sterowanie w tym symulatorze?
skraf Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jak realistyczne jest sterowanie w tym symulatorze? Tomek, jaja sobie robisz?
Karol93 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Powiem tak, mam i sobie bardzo chwalę . Ja wybrałem go akurat z racji tego, że zacząłem sie bawić heli i w ramach oszczędności na częściach, wolałem zainwestować w dobry symulator... Dlatego też wybrałem zestaw heli pack. Samolotami też latam i jest to całkiem dobry trening, jeśli się chce próbować czegoś np. z 3D. Są całe "szkolenia" jaki manewr po kolei wykonać. Zestawienie jakie modele gdzie są, jest tutaj: http://www.realflight.com/aircraftlist.html. Cała rozpiętość, od pianek do 3D, do odrzutowców latających 300km/h. Jest nawet gaui 330, także można próbować latać quadrocopterem. Tereny są ciekawe, można polatać pomiędzy budynkami itd, zmieniając kamere. Ciekawa zabawa. Poza tym, jeśli ktoś ma w miarę wydajne łącze i PCta, można sie bawić w sieci, a jest z kim.
mazur Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Poza tym, jeśli ktoś ma w miarę wydajne łącze i PCta, można sie bawić w sieci, a jest z kim. Jak to ugryźć? Mógłbyś napisać więcej na ten temat?
skraf Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Można latać online z innymi ludźmi z całego świata, np. można toczyć walki, latać od bazy do bazy itp.
Rekomendowane odpowiedzi