tomyy29 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam. Czy ktoś ma owy symulator, lub posiada wiedzę jakie modele samolotów lub helikopterów znajdują się w RealFlight 6.5 R/C Flight Simulator with Airplane Mega Pack, a jakie modele są w RealFlight 6.5 R/C Flight Simulator with Heli Mega Pack ? Pytam ponieważ nie wiem na jaki zestaw się zdecydować, a nie potrafię nigdzie znaleźć szczegółowych zestawień modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Pytam ponieważ nie wiem na jaki zestaw się zdecydować, a nie potrafię nigdzie znaleźć szczegółowych zestawień modeli. Tomek, jaja sobie robisz? A że tak zapytam, interesują cię samoloty czy helikoptery? http://www.realflight.com/megapacks.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Szczerze to bardziej samoloty, ale heli też nie gardzę. A jak bardzo realistyczne jest sterowanie w tym symulatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jak realistyczne jest sterowanie w tym symulatorze? Tomek, jaja sobie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Powiem tak, mam i sobie bardzo chwalę . Ja wybrałem go akurat z racji tego, że zacząłem sie bawić heli i w ramach oszczędności na częściach, wolałem zainwestować w dobry symulator... Dlatego też wybrałem zestaw heli pack. Samolotami też latam i jest to całkiem dobry trening, jeśli się chce próbować czegoś np. z 3D. Są całe "szkolenia" jaki manewr po kolei wykonać. Zestawienie jakie modele gdzie są, jest tutaj: http://www.realflight.com/aircraftlist.html. Cała rozpiętość, od pianek do 3D, do odrzutowców latających 300km/h. Jest nawet gaui 330, także można próbować latać quadrocopterem. Tereny są ciekawe, można polatać pomiędzy budynkami itd, zmieniając kamere. Ciekawa zabawa. Poza tym, jeśli ktoś ma w miarę wydajne łącze i PCta, można sie bawić w sieci, a jest z kim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Poza tym, jeśli ktoś ma w miarę wydajne łącze i PCta, można sie bawić w sieci, a jest z kim. Jak to ugryźć? Mógłbyś napisać więcej na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Można latać online z innymi ludźmi z całego świata, np. można toczyć walki, latać od bazy do bazy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi