janegab Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 NOWE..Miejscówka do latania na zboczu-rozlewisko Wisły . Proszę o opis pilota ,który korżysta z tego misjsca -dojazd ,krótka charakterystyka. Wiem coś niecoś ale kto pyta nie błądzi. Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Miejscówka do latania na zboczu-rozlewisko Wisły . Proszę o opis pilota ,który korżysta z tego misjsca -dojazd ,krótka charakterystyka. Wiem coś niecoś ale kto pyta nie błądzi. Pozdrawiam i do zobaczenia. Czy ktoś mógłby to przetłumaczyć na coś bardziej zrozumiałego - bo rozlewisk Wisły jest w PL kilka a co Jan miał na myśli ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkamil Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Być może chodzi o skarpę Dobrską, koło wsi Dobre (jak w tytule tematu) nieopodal Kazimierza Dolnego? Ale nie jestem pewien;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Panowie Piloci chodzi o NOWE nad Wisłą...w Krzyżckich stronach przecież kazdy ma mapę szukacz Polski...a Wisła to nasz ukochana rzeka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Panowie Piloci chodzi o DOBRE MIASTO nad Wisłą...w Krzyżackich stronach przecież każdy ma mapę szukacz Polski...a Wisła to nasz ukochana rzeka.. Ja może głupi człek jestem, poświęciłem kilka minut na "mapę szukacz Polski" ( to tak się teraz nazywa mapa w googlach ) i nijakiego DOBREGO ( tym bardziej MIASTA ) nad Wisłą nie znalazłem... tzn DOBRE MIASTO znalazłem ale nie nad Wisłą... pomożesz Janie ?? ps. sorry, ale pozwoliłem sobie poprawić błędy w cytacie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Prosiłbym o zmianę tytułu oraz treści wątku na cokolwiek mówiący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Przepraszam chodzi o NOWE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Haha. DOBRE! DOBRE! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ze starego się smiejesz ..! ha ha cosik mi sie popieprzyło..bede jechał do Mechelinek -wstapię tam widziałem filmy-fajnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Możesz tam możesz do Gniewu. I tu i tu łatwy dojazd i fajne miejsce. Jeśli dobrze wieje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi