BRoman Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Po przerwie spowodowanej wykonaniem Solaris wracam do orki na ugorze.. Szuflady płaskiego 14 x 2 mm bagnetu wklejone w kadłub i skrzydła . Pracuję nad dopasowaniem przejścia skrzydło kadłub. Ster kierunku gotowy ale wkleję po pomalowaniu na końcu. Stery wysokości pracują więc powoli zbliża się czas pokrycia skrzydła tkaniną 48 gr/m2. Dopasowanie żeber kadłubowych do skrzydła Przedni i tylni otwór po wkrętach mocujących został wykorzystany jako miejsce mocowania kołków ustalających skrzydła Na zdjęciu stojak a na nim skrzydła w całości -4,38 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Gdzie wycinałeś rdzenie skrzydeł i statecznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam, to zależy cz pytanie jest do autora wątku czy do kolegi BRomana. Jeśli do mnie to gdy model powstawał nie miałem możliwości wyciąć samemu rdzeni i zleciłem wycięcie ale gdzie to było robione nie pamiętam. Efekt nie był do końca zadowalający i od tamtej pory rdzenie wycinam sam jeśli potrzebuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 A ja rdzenie wycinałem sam z pomocą kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Dzięki i przepraszam za zamieszanie ale już mam kolegę który wytnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRoman Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 I zgodnie z planowanym poślizgiem Jantar 1 gotowy do oblotu.. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi