Ryszard58 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Tym razem coś współczesnego... dla sympatyków "rur' I do tego w barwach japońskich ,i w wersji foto czyli Phantom II RF-4E ,skromnie doposażony o żywicę Airesu (kokpit i bebech z aparatami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Napisy eksploatacyjne miałeś w pudełku, czy dodatkowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Świetny, jeden z moich ulubionych palników. Oglądałem już twój dorobek na innym forum i zdaje mi się,że wcześniej chyba nie bawiłeś się mocno w washe itd. Ten model bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Normalnie szczena opada. Mega rewelacyjny model! Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Napisy eksploatacyjne miałeś w pudełku, czy dodatkowo? Wszystkie napisy in box (ten model ma bardzo bogatą kalkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi