Ryszard58 Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Tym razem coś współczesnego... dla sympatyków "rur' I do tego w barwach japońskich ,i w wersji foto czyli Phantom II RF-4E ,skromnie doposażony o żywicę Airesu (kokpit i bebech z aparatami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Napisy eksploatacyjne miałeś w pudełku, czy dodatkowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszkin Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Świetny, jeden z moich ulubionych palników. Oglądałem już twój dorobek na innym forum i zdaje mi się,że wcześniej chyba nie bawiłeś się mocno w washe itd. Ten model bardzo mi się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEX999 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Normalnie szczena opada. Mega rewelacyjny model! Gratuluję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryszard58 Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 Napisy eksploatacyjne miałeś w pudełku, czy dodatkowo? Wszystkie napisy in box (ten model ma bardzo bogatą kalkę) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts