Lukis Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam Znacie jakąś firmę, w której można by wyciąć tanio projekt przewidziany pod sklejkę 3mm? Pisałem już do kilku firm ale albo nie tną w sklejce, albo mają ceny z kosmosu, może ktoś z was już coś gdzieś wycinał w sklejce i może mi polecić jakąś firmę? Pozdrawiam Łukasz P.S. Jeśli w złym dziale to proszę przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Firmę to ja znam (samolotyrc.pl) ale jakoś nie mogę ich szczerze polecić. Jakość mają dobrą, ale po ostatnim zamówieniu przez kilka tygodni prosiłem się o realizację - w życiu nie słyszałem o tylu nieszczęściach co w ich wymówkach). Tym niemniej jak chcesz zaryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 a ile chca za wycięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Może Artex.Kolega tam wycinał Cessnę i był zadowolony.To ta sama firma która produkuje Extrima i Katanę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Pod warunkiem ,że projekt spełnia minimalne warunki ,takie jak zamknięte krzywe ,czy krzywe z kilkudziesięciu ,a nie kilku tysięcy punktów. Jeśli spełniasz te warunki ,wytną Ci od ręki ( o ile mają materiał taki jakiego ty potrzebujesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wycinają w Łodzi 0604218181. Zobacz owoc ich wycinania a mojej pracy .Co do ceny to wszystko jest do ustalenia z tym panem.Wcina sklejkę ,balsę i inne materiały.Ja jestem bardzo zadowolony. Oto efekt wycinania i mojej pracy http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=5037 :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Tomek a wiesz moze czy jest mozliwosc wysylki? Chodzi mi o Artex oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wysyłki ??? Wysyłasz im plany (i materiał) lub z ich materiału , a oni ci go odsyłają w postaci wyciętych elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Gorąco polecam Artex bardzo miło mi się z nimi współpracuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wysyłasz im plany (i materiał) lub z ich materiału , a oni ci go odsyłają w postaci wyciętych elementów. Warunki jak widzę ok. Orientujesz się może w cenach, czy o to trzeba już pytać indywidualnie? (w balsie 3mm i sklejce 2mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 O to już pytaj w Artexie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.