Skocz do zawartości

Laserowe cięcie sklejki - gdzie?

Lukis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Znacie jakąś firmę, w której można by wyciąć tanio :) projekt przewidziany pod sklejkę 3mm? Pisałem już do kilku firm ale albo nie tną w sklejce, albo mają ceny z kosmosu, może ktoś z was już coś gdzieś wycinał w sklejce i może mi polecić jakąś firmę?

Pozdrawiam

Łukasz

P.S.

Jeśli w złym dziale to proszę przenieść.

Opublikowano

Firmę to ja znam (samolotyrc.pl) ale jakoś nie mogę ich szczerze polecić.

Jakość mają dobrą, ale po ostatnim zamówieniu przez kilka tygodni prosiłem się o realizację - w życiu nie słyszałem o tylu nieszczęściach co w ich wymówkach). Tym niemniej jak chcesz zaryzykować.

Gość slawekmod
Opublikowano

Może Artex.Kolega tam wycinał Cessnę i był zadowolony.To ta sama firma która produkuje Extrima i Katanę.

Opublikowano

Pod warunkiem ,że projekt spełnia minimalne warunki ,takie jak zamknięte krzywe ,czy krzywe z kilkudziesięciu ,a nie kilku tysięcy punktów.

Jeśli spełniasz te warunki ,wytną Ci od ręki ( o ile mają materiał taki jakiego ty potrzebujesz)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Wysyłasz im plany (i materiał) lub z ich materiału , a oni ci go odsyłają w postaci wyciętych elementów.

Warunki jak widzę ok.

Orientujesz się może w cenach, czy o to trzeba już pytać indywidualnie? (w balsie 3mm i sklejce 2mm)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.