Lukis Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witam Znacie jakąś firmę, w której można by wyciąć tanio projekt przewidziany pod sklejkę 3mm? Pisałem już do kilku firm ale albo nie tną w sklejce, albo mają ceny z kosmosu, może ktoś z was już coś gdzieś wycinał w sklejce i może mi polecić jakąś firmę? Pozdrawiam Łukasz P.S. Jeśli w złym dziale to proszę przenieść.
TomekW Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Firmę to ja znam (samolotyrc.pl) ale jakoś nie mogę ich szczerze polecić. Jakość mają dobrą, ale po ostatnim zamówieniu przez kilka tygodni prosiłem się o realizację - w życiu nie słyszałem o tylu nieszczęściach co w ich wymówkach). Tym niemniej jak chcesz zaryzykować.
Guest slawekmod Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Może Artex.Kolega tam wycinał Cessnę i był zadowolony.To ta sama firma która produkuje Extrima i Katanę.
Tomek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Pod warunkiem ,że projekt spełnia minimalne warunki ,takie jak zamknięte krzywe ,czy krzywe z kilkudziesięciu ,a nie kilku tysięcy punktów. Jeśli spełniasz te warunki ,wytną Ci od ręki ( o ile mają materiał taki jakiego ty potrzebujesz)
kkdarch Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Wycinają w Łodzi 0604218181. Zobacz owoc ich wycinania a mojej pracy .Co do ceny to wszystko jest do ustalenia z tym panem.Wcina sklejkę ,balsę i inne materiały.Ja jestem bardzo zadowolony. Oto efekt wycinania i mojej pracy http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=5037 :jupi:
kwijatkowski Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Tomek a wiesz moze czy jest mozliwosc wysylki? Chodzi mi o Artex oczywiscie
Tomek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wysyłki ??? Wysyłasz im plany (i materiał) lub z ich materiału , a oni ci go odsyłają w postaci wyciętych elementów.
Osa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Gorąco polecam Artex bardzo miło mi się z nimi współpracuje...
klaps6 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Wysyłasz im plany (i materiał) lub z ich materiału , a oni ci go odsyłają w postaci wyciętych elementów. Warunki jak widzę ok. Orientujesz się może w cenach, czy o to trzeba już pytać indywidualnie? (w balsie 3mm i sklejce 2mm)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.