Milko Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Mam do was takie pytanie.Przyzwyczaiłem się latać w opcji trzymania drążków jak na pulpicie(znacznie pewniej się lata niż na kciukach)na aparaturze focus 4, ale mam wątpliwości czy antena pochylona równolegle do ziemi nie jest jakimś zagrożeniem dla zasięgu i modelu, zamierzam kupić nową apkę, i mam problem, wolał bym flasha 5, ale jest to aparatura do latania na kciukach(tak jak i Focus). Czy ktoś z was lata w ten sposób na aparaturze "kciukowej"? Szukałem jakiejś przejściówki do anteny co by ją można było wyginać w stronę nieba ale niestety nie znalazłem. Chyba pozostanie kupienie MC-xx :? Za informację będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Gdzieś był jakiś program w telewizji czy może to czytałem w necie nie pamiętam dokładnie 8) ale było że antena zwrócona w poziomie do ziemi lepiej pracuje niż antena w pionie względem ziemi. Swoją drogą też zastanawiam sie nad pulpitem do Flasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Juz Ci pisalem WSZYSTKO BEDZIE OK .. niema co panikowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja tak caly czas latam i na Flashu tak latalem i tak teraz latam na Futabie. Nie mam z tym zadnych problemow. Co do pulpitu to ladny pulpit zrobil Biniu z Chodziezy. Gdzies chyba mam fotki. Moge poszukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wszystkim dziękuje za pomoc, chyba problem sam się rozwiąże ponieważ zastanawiam się nad MC-xx , ale dobrze wiedzieć, jeszcze raz dzięki :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja kupiłem czeski pulpit do Flash 5, ale nie mogę się przekonać do takiego kierowania. Jak się zdenerwuje to go pośle w odstawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.