Milko Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Mam do was takie pytanie.Przyzwyczaiłem się latać w opcji trzymania drążków jak na pulpicie(znacznie pewniej się lata niż na kciukach)na aparaturze focus 4, ale mam wątpliwości czy antena pochylona równolegle do ziemi nie jest jakimś zagrożeniem dla zasięgu i modelu, zamierzam kupić nową apkę, i mam problem, wolał bym flasha 5, ale jest to aparatura do latania na kciukach(tak jak i Focus). Czy ktoś z was lata w ten sposób na aparaturze "kciukowej"? Szukałem jakiejś przejściówki do anteny co by ją można było wyginać w stronę nieba ale niestety nie znalazłem. Chyba pozostanie kupienie MC-xx :? Za informację będę wdzięczny.
Marcin K. Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Gdzieś był jakiś program w telewizji czy może to czytałem w necie nie pamiętam dokładnie 8) ale było że antena zwrócona w poziomie do ziemi lepiej pracuje niż antena w pionie względem ziemi. Swoją drogą też zastanawiam sie nad pulpitem do Flasha
Wieczu Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Juz Ci pisalem WSZYSTKO BEDZIE OK .. niema co panikowac
Boogie Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja tak caly czas latam i na Flashu tak latalem i tak teraz latam na Futabie. Nie mam z tym zadnych problemow. Co do pulpitu to ladny pulpit zrobil Biniu z Chodziezy. Gdzies chyba mam fotki. Moge poszukac.
Milko Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Wszystkim dziękuje za pomoc, chyba problem sam się rozwiąże ponieważ zastanawiam się nad MC-xx , ale dobrze wiedzieć, jeszcze raz dzięki :wink: .
Leda_g Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja kupiłem czeski pulpit do Flash 5, ale nie mogę się przekonać do takiego kierowania. Jak się zdenerwuje to go pośle w odstawkę.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.