Patryk900 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam jest ktoś na forum z Białegostoku ? Gdzie i kiedy można wspólnie polatać, zasięgnąć rad ?
ppompka Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Ktoś na forum na pewno jest, ale jeżeli chcesz to wpadaj na Krywlany, wieczorami spotykają się tam modelarze. Mają wydzielone swoje miejsce za drewnianym hangarem szybowcowym.
Patryk900 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 Dzięki za cenne informacje tylko mam pytanko ten hangar jest od strony giełdy czy jakoś inaczej tam trzeba dojechać ?
ppompka Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Dzięki za cenne informacje tylko mam pytanko ten hangar jest od strony giełdy czy jakoś inaczej tam trzeba dojechać ? Od strony giełdy nie dojedziesz, musisz wjechać od Ciołkowskiego do aeroklubu. Potem piechotą przez główną bramę w lewo i idziesz aż za drewniany niebieski hangar. Można chyba też zamiast skręcać w prawo na parking przed budynkiem pojechać dalej do końca prosto i też dojedzie się do "hangarów" modelarzy. 53.104743, 23.165315 wrzuć to do googli, to jest właśnie miejscówka modelarzy.
Paweł R Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Na Krywlanach zawsze ktoś lata Może kiedyś w Sokółce będziesz to i ja swojego deproniaka przewietrze
Patryk900 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 Dzięki pompka za pomoc Paweł jeżeli nadarzy się okazja to czemu nie
robertus Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Wejdź w zakładkę members, kliknij zaawansowane filtry i wpisz w pole skąd: Białystok. Jest dwie strony modelarzy z Białegostoku.
Rekomendowane odpowiedzi