Patryk900 Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Witam jest ktoś na forum z Białegostoku ? Gdzie i kiedy można wspólnie polatać, zasięgnąć rad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppompka Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Ktoś na forum na pewno jest, ale jeżeli chcesz to wpadaj na Krywlany, wieczorami spotykają się tam modelarze. Mają wydzielone swoje miejsce za drewnianym hangarem szybowcowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk900 Posted July 6, 2013 Author Share Posted July 6, 2013 Dzięki za cenne informacje tylko mam pytanko ten hangar jest od strony giełdy czy jakoś inaczej tam trzeba dojechać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppompka Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Dzięki za cenne informacje tylko mam pytanko ten hangar jest od strony giełdy czy jakoś inaczej tam trzeba dojechać ? Od strony giełdy nie dojedziesz, musisz wjechać od Ciołkowskiego do aeroklubu. Potem piechotą przez główną bramę w lewo i idziesz aż za drewniany niebieski hangar. Można chyba też zamiast skręcać w prawo na parking przed budynkiem pojechać dalej do końca prosto i też dojedzie się do "hangarów" modelarzy. 53.104743, 23.165315 wrzuć to do googli, to jest właśnie miejscówka modelarzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł R Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Na Krywlanach zawsze ktoś lata Może kiedyś w Sokółce będziesz to i ja swojego deproniaka przewietrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk900 Posted July 6, 2013 Author Share Posted July 6, 2013 Dzięki pompka za pomoc Paweł jeżeli nadarzy się okazja to czemu nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Wejdź w zakładkę members, kliknij zaawansowane filtry i wpisz w pole skąd: Białystok. Jest dwie strony modelarzy z Białegostoku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk900 Posted July 6, 2013 Author Share Posted July 6, 2013 Fajna opcja dzięki !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts