Marek_Cm Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaczolem oklejac model skrzydelko: gora dol Dodane: Moga byc kolory :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 bardzo fajne malowanie i super robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No to fajnie ze komus sie podoba Ilu chetnych bylo by na plany modelu + poradnik ze zdjeciami (narazie mam 320 zdjec z przebiegu budowy ) Edit Czerwony kolor zarezerwowany,więc zmieniłem na inny ,chyba ,że sam chcesz dostać jeden na dłuższy czas :devil: Edit Dziekuje nie skorzystam z czerwonego paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja się zgłaszam ! Jakiś czas temu chciałem zbudować speeda w wersji balsowej (do tej pory miałem wersję depronową), ale na razie sobie odpuściłem z powodów finansowych. Ale prędzej czy później do budowy dojdzie... A ten model bardziej mi się podoba niż speed :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_RC Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja również jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 I ja też ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Czy to ważne ile będzie chętnych zrób plany udostępnij to sie okaże ile osób pobrało Twoje pliki.... :wink: A tak to bardzo fajne modele strugasz , pozazdrościć fachu w łapkach. czekam na oblot i moze jakis film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 no to tezs sie zglaszam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 to ja tez jestem chetny na plany + poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 no to jak pare osob jest chetnych to plany beda na 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbr1 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ja też jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja tez bym poprosił o plany ale najlepszym rozwiązaniem było by aby plany umieścić gdzieś żeby każdy mógł sobie je sam we własnym zakresie pobrać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ja też ja tez nie zapomnijcie o mnie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 również był bym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Tylu chetnych to moze bede sprzedawac plany po 5 zl to sie troche zarobie :devil: ---> ZART <--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 No ja też się pisze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 No to koniec oklejania ale ulga. Jeszcze wszystko pomontowac i oblot. Kolor mi przypomina drewno pomalowane brazową farbą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Bardzo ładny modelik świetnie ci wyszedł:wink: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_RC Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jestem pod wrażeniem Teraz czekamy na plany i poradnik :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zrobilem kabinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.