Adas Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 adaś to wina mrozu a nie ogrodzenia. latałem 3 samolotami na spektrum dsmx za ogrodzenie i było ok. a jak jedziełm przy minus 15 to zasięg gubiło po 150m adaś to wina mrozu a nie ogrodzenia. latałem 3 samolotami na spektrum dsmx za ogrodzenie i było ok. a jak jedziełm przy minus 15 to zasięg gubiło po 150m Za chwilkęęę jak się skompresują wrzucę dwa filmy z przed tygodnia tejże katastrofy cessny kolegi. Dwa filmy ten sam lot, jeden nakręcony z ziemi drugi za pomocą kamerki na samolocie. Na tym pierwszym mówię do kolegi, że coś mi tam zasięgu nie ma i model spada, a na drugim zaznaczę moment gdy to się dzieje, zresztą będzie to widać, że model nie wiedział co ma z sobą zrobić . Widok z ziemi problemu z zakłóceniem przez płot Widok z samolotu problemu z zasięgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnie silnika to okazało się , że się nie spalił a tylko łożyska się zatarły od wody . Wymieniłem na nowe i silnik działa . Jutro ponowny oblot jak pogoda pozwoli , bo po pięknym poranku popsuła się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ja dziś pojechałem za Białystok i żałowałem ze nie wziąłem z sobą jakiegoś modelu, wiaterku nie było tam nic a nic. A jutro kto wie, szansa jest, że będziemy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 ZAPRASZAM DO UCZESTNICTWA W PIKNIKU MODELARSKIM ŻAR 2016 ZAPISY SIĘ NA LISTĘ PIKNIKU MODELARSKIEGO ŻAR 2016 PONIŻEJ http://www.rcpiknik-...u/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi