bzik4 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Zrobiłem sobie na szybko szybowca rozp. 2m. Trochę powiało więc poszedłem na górkę i chyba się zaraziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 A ta gorka to jest w okolicach Legionowa ? Mozesz podac namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Niestety nie okolice Legionowa. Moja rodzinna wieś, jakieś 80 km na północny wschód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jest łąka:) Niestety zboczeniec już nie żyje Ale na jesień zrobię sobie następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Nie zbocze, na zboczu nie wiało więć wsadziłem silnik, pakiet i poszedłem z nim na łąkę. Polatałem, poszybowałem, super zabawa, ale w pewnym momencie zachciało mi się sprawdzić czy gwiżdże. Poleciałem wyżej, dalej i zanurkowałem lecąc na siebie. Jak już się dobrze rozpędził okazało się że go nie kontroluję. No i wbił się biedaczysko w ziemię. NTSB ustaliło że przyczyną utaty kontroli było zasłonięcie odbiornika skrzydłem pokrytym metalizowaną folią. Ot i cała zagadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi