Irek M Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Nie wiecie czy w soboty czynne są lokalne punkty obsługi kilenta? Chodzi konkretnie o Gdańsk. Od wczoraj gdy dostałem sms o dostarczeniu przesyłki nie mogę jej odebrać z paczkomatu.. Miałem płatność przy odbiorze ale widocznie - co potwierdziła telefonicznie osoba z centrum chyba - nastapiła awaria i nie mogę odebrać. Osoba wysłuchująca mnie niby przekazała do lokalnego punktu sprawę i dziś mieli sie zgłosić do mnie osobiście z paczjką - nie zadzwonili nawet. Dziś pani udająca bardzo uprzejmą obiecała, że dostarcza do domu najszybciej jak to będzie możliwe czyli w ...poniedziałek. łącznie z telefonami do nich wydałem wiecej niż zamówiłbym kurierem i oczywiście znacznie szybciej. Żeby chociaż podane były telefony do lokalnych ale nie - wolą podac tylko automat bo wtedy nie muszą się tłumaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Korzystałem wielokrotnie z ich usług i złego słowa powiedzieć nie mogę, ale jak widać, zdarzają się kwiatki niestety. O ile się nie mylę, to punkty klienta działają tylko w dni robocze. Jeśli masz facebooka, to napisz tam do nich zapytanie o to, raczej powinni odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Zapytanie i nie tylko to ja wysłałem i mailowo i telefonicznie więc facebook byłby tu najmniej skuteczny. Tam mogę jedynie wylać swoje negatywne emocje ale po co...Ciekawi mnie tylko co sklep na to bo przez nich (inpost) zrezygnowałem z zakupu po ich skutecznym zablokowaniu mi odbioru. Gdy paczka nieodebrana przez 3 dni to kolejne dni czeka w ich siedzibie - mam znowu jeżdzic po mieście (znowu dopłacając) by odebrać?! Są skrajnie niepoważni i tyle. Zapytałem o pracę w dni weekendowe bo jeśli mogę nadawać i odbierać 24 godz. na dobę przez 7dni w tyg. to chyba musi ktoś mieć dyżur w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi