Michał K. Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Serdecznie Witam wszystkich Użytkowników. Mam na imię Michał, jestem początkującym modelarzem mieszkam w Jelczu-Laskowicach (okolice Wrocławia). Przygodę z modelarstwem RC zacząłem niedawno (pół roku temu) od modelu P-51 Mustang Firmy Lanyu. Wcześniej zajmowałem się modelami plastikowymi i kartonowymi . Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona użytkowników tego forum Z góry Dziekuję i Pozdrawiam Wszystkich ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Witam ziomala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał K. Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 że tak zapytam, długo trzeba czekać range Modelarz ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Sz Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Musisz poczekać aż admin lub któryś z moderatorów doda Cię do grupy użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian1984 Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Hejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts