Michał K. Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Serdecznie Witam wszystkich Użytkowników. Mam na imię Michał, jestem początkującym modelarzem mieszkam w Jelczu-Laskowicach (okolice Wrocławia). Przygodę z modelarstwem RC zacząłem niedawno (pół roku temu) od modelu P-51 Mustang Firmy Lanyu. Wcześniej zajmowałem się modelami plastikowymi i kartonowymi . Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona użytkowników tego forum Z góry Dziekuję i Pozdrawiam Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam ziomala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 że tak zapytam, długo trzeba czekać range Modelarz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Musisz poczekać aż admin lub któryś z moderatorów doda Cię do grupy użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi