BART Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Mam lipola 7,4 v , poprzez Foxy Ubec 6A: Dane techniczne: zasialnie: 6-25V (5-18 Ni-xx, 2-6S Li-pol) napięcie wyjściowe: 5 lub 6V przestawiane zworą prąd wyjściowy: 6A (chwilowy: 10A) Podpiety do odbiornika. W odbiorniku mam wskaznik napiecia Tower Pro diodowy,jeszcze z poprzedniego zaislania Nimh. Ubec jest ustawiony na 5v , wskaznik napiecia na 4,8 i przy naladowanym pakiecie pokazuje mi poziom naładowania na poziomie dobry,a wiec posrodku. W/g mnie skoro napiecie jest wyzszw powinno wskazywac wynik zawyzony a jest zanizony. Dlaczego tak jest ? Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 A rzeczywiste napięcie na zaciskach wskaźnika multimetrem mierzyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie nie mierzylem,uznalem ze po to jest wskaznik.podlaczylem tez pakiet 11,1 v i to samp wskaznie? Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi