Ryś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witajcie Dziś tu się zarejestrowałem .Znajomi mówią mi Rysiek.Mieszkam w małym miasteczku co się zwie Gorlice.Mówią że" chłop na starość dziecinnieje " :lol2: więc aby nie zniszczyć statystyk to po 27 latach powróciłem do modelarstwa. Tak więc od pięciu lat tym się param - oczywiście w wolny czasie którego i tak jest nie za wiele. :cry: Mam za sobą parę elektro-depronu i elektro-styro,spalinko-trenerka(OS 0.25) Obecnie na warsztacie nieco bardziej rozłożysty :devil: model (spalinka) Czytam na forach i się uczę.Jeśli coś będę wiedział to pomogę.
Leda_g Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam kolejnego modelarza który miał nawrót choroby modelarskiej
arti61 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 O to już po chłopie wpadłeś brachu na dobre :!: Ale cóż, jak Cię wzięło to trudno. Witam i życzę miłej zabawy :jupi:
instruktor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam rówieśnika ! przeciez jesteśmy jeszcze tacy młodzi.
baxter12 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 znajomi mówią mi Rysiek A wszystkie Ryski to fajne chłopaki... jak mowi polskie pozekadlo Witamy serdecznie..
Henryk S. Opublikowano 11 Stycznia 2008 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witaj Rysku w naszym gronie! Ty jeszcze młodszy zdziecinniałeś,ale ja stary chłop i też zdziecinniałem.
Arek Pniewski Opublikowano 11 Stycznia 2008 Opublikowano 11 Stycznia 2008 ...Witaj w naszym gronie, ten bakcyl jest nawet i po 27 lata aktywny ...ale zalicza sie do bardzo pozytecznego Virusa... jego uboczny efekt przejawia sie , w oczyszczaniu kieszeni z pieniadzy i jest znacznym pochlaniaczem czasu.... pozytywne skutki dzialania to , nabieranie przez pacjeta cierpliwosci, dokladnosci, pomaga rowwniez odprazyc sie od kobiety, dzieci, pracy.. i innych temu podomnym... tak wiec zycze milej zabawy...
Zbieg Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam serdecznie Witam rówieśnika ! przeciez jesteśmy jeszcze tacy młodzi. Ten miły akcent, na początku dnia, dodaje takim weteranom jak ja skrzydeł :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.