Ryś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witajcie Dziś tu się zarejestrowałem .Znajomi mówią mi Rysiek.Mieszkam w małym miasteczku co się zwie Gorlice.Mówią że" chłop na starość dziecinnieje " :lol2: więc aby nie zniszczyć statystyk to po 27 latach powróciłem do modelarstwa. Tak więc od pięciu lat tym się param - oczywiście w wolny czasie którego i tak jest nie za wiele. :cry: Mam za sobą parę elektro-depronu i elektro-styro,spalinko-trenerka(OS 0.25) Obecnie na warsztacie nieco bardziej rozłożysty :devil: model (spalinka) Czytam na forach i się uczę.Jeśli coś będę wiedział to pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam kolejnego modelarza który miał nawrót choroby modelarskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 O to już po chłopie wpadłeś brachu na dobre :!: Ale cóż, jak Cię wzięło to trudno. Witam i życzę miłej zabawy :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam rówieśnika ! przeciez jesteśmy jeszcze tacy młodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 znajomi mówią mi Rysiek A wszystkie Ryski to fajne chłopaki... jak mowi polskie pozekadlo Witamy serdecznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witaj Rysku w naszym gronie! Ty jeszcze młodszy zdziecinniałeś,ale ja stary chłop i też zdziecinniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 ...Witaj w naszym gronie, ten bakcyl jest nawet i po 27 lata aktywny ...ale zalicza sie do bardzo pozytecznego Virusa... jego uboczny efekt przejawia sie , w oczyszczaniu kieszeni z pieniadzy i jest znacznym pochlaniaczem czasu.... pozytywne skutki dzialania to , nabieranie przez pacjeta cierpliwosci, dokladnosci, pomaga rowwniez odprazyc sie od kobiety, dzieci, pracy.. i innych temu podomnym... tak wiec zycze milej zabawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbieg Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam serdecznie Witam rówieśnika ! przeciez jesteśmy jeszcze tacy młodzi. Ten miły akcent, na początku dnia, dodaje takim weteranom jak ja skrzydeł :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.