Wojtek98 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam planuje zakupić tą aparaturę i chciałbym Was zapytać o wasze opinie na jej temat. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8992__Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_w_Module_8ch_Receiver_Mode_2_v2_Firmware_.html Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 hehe... nie bądź śmieszny! Sam poszukaj! Na tym forum jest masa informacji o tym sprzęcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Rety - poczytaj - prawie w każdym wątku... Jak umiesz lutować (albo znasz kogoś, kto umie) będziesz b. zadowolony, jak nie umiesz/nie chcesz przerabiać, to będziesz b. zadowolony, dopóki nie odkryjesz, że możesz być bardziej. A teraz czytaj forum i odszukaj, co chciałem powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam planuje zakupić tą aparaturę i chciałbym Was zapytać o wasze opinie na jej temat. http://www.hobbyking..._Firmware_.html Pozdrawiam Wojtek. Jeśli poczytasz i się zdecydujesz to mam do sprzedania za grosze z trzema albo czterema odbiornikami (muszę poszukać). Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Za grosze to ja wezmę. Będę miał dla dzieciaków. Wstaw na giełdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ok, napiszę więcej na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek98 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jeśli Bartosz się rozmyśli to poproszę cenę na priv. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekkmp Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Dobra aparatura o dużych możliwościach dla majsterkowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kacper podeślij mi ofertę na pw. Osobiście miałem się wstrzymać z zakupem jeszcze z miesiąc zanim nie dokończę samolotu ale jeżeli masz na sprzedaż to może coś zaoszczędzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi