BoNzo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam, Posiadam powyższy (ASP 61 2T) silnik i szukam akrobata do 600 zł. Model lekki i do zabawy, nie ma być to fun-fly, raczej jakaś pół makieta. Szukałem yak-54 ale w tej cenie nie widzie nic wartego uwagi. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Z phinixa całkiem wychodzi ten yak, choć wolałbym ten silnik w modelach axara, mx2 czy yaku. Zależy czy chcesz szaleć czy spokojnie się kręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzo Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Myślę nad tym jakiem od Phoenixa... Ma wisieć na smigle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jak tylko zawis to jakiś fun fly, ale 3d coś więcej potrzebuje tak ze wolałbym dołożyć do modli axara i miec porzadna maszynę do 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 http://www.ef3m.pl/395,mx2-3d-50arf-145cm-zielony-bialy-xi-2012.html Mam takiego na tym silniku i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi