Leśnowóz Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Mam na imię Jarek modelarstwo interesowało mnie od bardzo dawna ale nie mam na swoim koncie jakichś osiągnięć no chyba że model samochodu z lat 30 w skali 1:1 Skusiłem się i przez 2 lata skrupulatnie kolekcjonowałem Dea-Fockera teraz mam calosc kolekcji tylko brak czasu na montaż, no i brak silnika i aparatury jeszcze. Zamierzam sobie poczytać porady a czasem może o coś zapytam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Cześć Jarku witamy na forum na dzień dobry odsyłam do regulaminu ... mały wycinek "2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu." Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnowóz Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Cóż ów awatar jest moim znakiem rozpoznawczym na wielu forach. Ale regulamin to regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi