Leśnowóz Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Mam na imię Jarek modelarstwo interesowało mnie od bardzo dawna ale nie mam na swoim koncie jakichś osiągnięć no chyba że model samochodu z lat 30 w skali 1:1 Skusiłem się i przez 2 lata skrupulatnie kolekcjonowałem Dea-Fockera teraz mam calosc kolekcji tylko brak czasu na montaż, no i brak silnika i aparatury jeszcze. Zamierzam sobie poczytać porady a czasem może o coś zapytam. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Cześć Jarku witamy na forum na dzień dobry odsyłam do regulaminu ... mały wycinek "2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu." Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leśnowóz Posted August 3, 2013 Author Share Posted August 3, 2013 Cóż ów awatar jest moim znakiem rozpoznawczym na wielu forach. Ale regulamin to regulamin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts