VIP Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam, chciałbym rozpocząć przygodę z samolotami ale nie wiem od jakiego zacząć. Mam szybowca, i jak pewni każdy samochodzik (tamiya dt-02) więc latać potrafię i nie jestem w tym taki zielony. Interesują mnie modele akrobacyjne ale chyba zacznę od czegoś prostszego. Czytałem dużo w tym dziale i każdy proponuje żeby jako pierwszy samolot złożyć RWD-5 i teraz pytanie czy też mam tak zrobić czy może złożyć coś lepszego żeby uczyć się co nie co akrobacji? PS:Mam Aparaturę Futaba T4EXA Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Skoro mówisz ze umiesz latać to poco chcesz coś łatwiejszego na początek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jeżeli umiesz już latać to ultron 3d może być ok. http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=748176 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankad70 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 funbat jest prosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Najpierw chyba kupie expert 300s od mirka. Zmniejsze sobie tylko nachylenie serwa(chyba to xd) zeby nie byl taki czuly na poczatek. 2 lata temu cos tam latalem motoszybowcem i pozapominalem to i owo. Ps: w 1poscie zle sie wyrazilem "umiem latac" chodzilo mi ze cos tam latalem ale 2lata temu i niewiem jak jest teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 OK teraz rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 To lepiej kup sobie coś z pianki EPP, zamiast tartak. Takie su-26 z cyber-fly bardzo wdzięcznie lata, a pianka EPP wytrzyma wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 eeeeeeeeeeeetam. Jak zrobiłem tartak, to pianka tylko czasami się przejedzie autem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 FunBat jest prosty, i można nim zrobić jakieś akrobacje... Nawet nie tak mało. W końcu to samolot do walki powietrznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi