Kolikon Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam! Często na forach pojawiają się posty których początek brzmi tak: "Nie chcę zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj [...]", a nie mają one nic wspólnego z tematem. Pomyślałem, że można zrobić jeden temat, w którym można napisać wszystkie swoje pytania dotyczące początków z modelarstwem. Na przykład: "Jak zrobić śmigło domowym sposobem","Jak zmierzyć silnik, czy jest sprawny" itd. itp. Czy ten plan może wejść w życie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Bardziej przydałby sie temat FAQ w którym były by odpowiedzi na wszystkie pytania. Temat zamknięty, edycja przez autora na prośbę w pw. Podstawowe modele, opisane jakie wyposażenie zastosować. Tylko nie linki bo te się zmieniaj, tylko parametry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Bardzo dobry pomysł z takim jednym ogólnym tematem. Nie widziałem czegoś podobnego na innych forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Lipa. Lepiej dział dla nowych użytkowników (np do 10 postów, bez ostrzeżeń) taka nasza powitalnia, ale działająca dłużej. Później wejścia na na następne poziomy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi