Chudy_z_Q3 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 No to ja powiem o swoich zainteresowaniach: - siedzę przed TV całe dnie ; ] - na dworze imprezuje z kumplami - uwodzę fajne laski ;] - zwiedzam tajniki hakerstwa, crackingu i wszystkiego co związane z hakerstwem 1 kompa dostałem w wieku 5 lat! ;] - jeżdżę na rowerze(w terenie : ]) - gram w nogę - parkour - wydaje kasę na modelarstwo - lotnictwo - lenie się w domu - spędzam wolny czas z kumplami i z dziewczynami ;] - jeżdżę samochodem mojego taty (opinia mojego taty:"Ty się nadajesz na kierowce wyścigowego!!") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 1. Muzyka słuchana 2. Muzyka wykonywana (w sumie to dopiero nauka od 5 miesięcy: gitara, harmonijka, i ciągnie do perkusji od 1,5 roku :twisted: ) 3. Czarnobyl :twisted: 4. Modelarstwo (coraz mniej, albo jakiś kryzys od 2 miesięcy ) 5. Jak jest okazja to chętnie pogram w piłkę siatkowa, szczypiorniaka, popływam. Tak właściwie to na pierwszym miejscu znajdują się przyjaciele, a szególnie przyjaciółka Ale ostatnio szczególnie muzyka... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Na pierwszym miejscu jest degustacja złocistego trunku. Na drugim miejscu jest restaurowanie zabytkowych motocykli. III. Harmonijka ustna i puzon. (blues i reggae) IV. Fizyka, matematyka, elektronika, informatyka. V. Rajdy ciężarówką po Warszawie. VI. Zbieranie kasy na HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Chudy_z_Q3 modelarz Wiek: 14 - uwodzę fajne laski ;] o stary w tym wieku :rotfl: :rotfl: :rotfl: a mama wie o tym ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Chudy z Q3 - w tym wieku to my wszyscy mielismy podobne marzenia ! ... :oops: a tak na prawde to czym sie zajmujesz ?...zdecyduj ...bo nie mozna calymi dniami sie "lenic" i patrzec na TV ,a jednoczesnie latac za dziewczynami.... :mrgreen: jak starcza Ci na to czasu ? Jestes geniuszem wykorzystania 24 GODZIN ....a gdzie szkola ? Chyba cos bajasz.... :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Moje zainteresowania: 1.Kolekcjonowanie Silnikow Modelarskich 2.Kolekcjonowanie Aparatow Foto -juz slabnie i zanika... 3.Kolekcjonowanie Zegarkow -juz slabnie i zanika... 4.Bron Palna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 u mnie to jeszcze żeglowanie, ale takie bardziej rekreacyjne, czyli ciepłe morza preferuję, no i zeszłoroczny nabytek - klasyczny roadster mazda MX-5 NA (podnoszone oczka). Jazda bez dachu (topless) to najlepszy antydepresant jaki znam , i jakieś laski też by się pewnie wyrwało hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 On do 20 nie dożyje bo już ją przeżył (ma 37 lat, jeśli nie pomylił klawiszy ). A u mnie nic nie doszło :] (co to ja pisałem tam na początku? :twisted: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy_z_Q3 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Chudy_z_Q3 modelarz Wiek: 14 - uwodzę fajne laski ;] o stary w tym wieku :rotfl: :rotfl: :rotfl: a mama wie o tym ;D W szkole gadam z fajnymi ,a o sztuce uwodzenia może wiedzieć każdy wystarczy znać taki jeden portal... ja mamie nic nie mówię ;] a jak siedzę przeważnie przed kompem to pisze z dziewczynami a czasem z jakąś fajną która się podoba mi to można się spotkać? Co nie. A nauka? No uczę się ale często mnie nie ma w szkole z powodu chorób itp. ale teraz mnie nie było w 2007 do listopada.;/bo miałem poważnie połamaną nogę;/ ale TV to teraz prawie wo gule ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy_z_Q3 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jestes geniuszem wykorzystania 24 GODZIN He he ja mam trochę szybki dzień jak mam coś robić ;] Chudy z Q3 - w tym wieku to my wszyscy mielismy podobne marzenia ! ... :oops: Przepraszam, ale ja to realizuje bo się tego uczę na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 ja mam trochę szybki dzień jak mam coś robić ;] siedzę przed TV całe dnie ; ] lenie się w domu spoko chyba wszyscy tacy byliśmy tylko kiedyś tv było od południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy_z_Q3 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja od pon do pt uczę się, i reszta dnia przed TV i przed PC a na weekendy prawdziwe życie nastolatka : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 "na weekendy prawdziwe życie nastolatka" pomarzyć też można :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy_z_Q3 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 pomarzyć też można :twisted: E no to nie jest marzenie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Nooo ,mimo wszystko jestes Geniuszem wykorzystania czasu (mimo tej zlamanej nogi)... Ciekawe w ktorym kierunku pojdziesz jak Ci sie to wszystko "wykrystalizuje" ...moze jednak modelarstwo ? .... Pzdr.Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ciekawe w ktorym kierunku pojdziesz jak Ci sie to wszystko "wykrystalizuje" Hmm, też jestem ciekaw :twisted: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 dajcie już chłopakowi spokój bo się jeszcze zrazi do forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy_z_Q3 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 dajcie już chłopakowi spokój bo się jeszcze zrazi do forum :wink: Nie, no spoko jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy_z_Q3 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Hmm, też jestem ciekaw :twisted: ... Tak naprawdę to ja sam jestem tego ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.