Skocz do zawartości

Powoli mam dość ...

-==PEGAZ==-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeżeli w tym temacie można się wyżalić to i ja dodam coś od siebie. Mnie denerwują sytuacje, w których osoba w wieku 12 lat zwraca uwagę o wiele starszemu użytkownikowi.

Ja powiem w ten sposób. Wszystko można robić, w zależności od sposobu jaki się robi.

Nie zawsze wiadomo z jak wiekową osobą mamy do czynienia. Tu bardziej chodzi o dojrzałość.

A topic ten to akurat stworzyłem, bo musiałem się w końcu gdzieś wyżalić ...

Opublikowano
Młody sie angażuje i teraz dawanie mu za to ostrzeżenia to niemal nóż w plecy ,

Ja powiem w ten sposób. Wszystko można robić, w zależności od sposobu jaki się robi.

Nie zawsze wiadomo z jak wiekową osobą mamy do czynienia. Tu bardziej chodzi o dojrzałość.

A topic ten to akurat stworzyłem, bo musiałem się w końcu gdzieś wyżalić ...

I tymi słowami została odwzorowana moja myśl :) O to chodzi. Według mnie można komuś zwrócić uwagę, ale niech to będzie dyskretne i napisane odpowiednio. Zwyczajnie denerwuje mnie sytuacja, w której osoba mająca 15 lat pisze do starszego użytkownika (dajmy na to 30 lat) "Masz poprawić fotki", albo "Używaj przycisku edytuj"

Opublikowano
A tak nawiasem; może już czas usunąć "byka" na stronie głównej. Tak zwraca się młodym uwagę a tu :F

?? Można wiedzieć dokładnie o co chodzi ??

Opublikowano

Tomku jeżeli chodzi o mnie to nadal nie zmieniłem zdania co do pomocy młodym ( początkującym ) modelarzom którzy chcą otrzymać pomoc i tam będę pomagał w miarę możliwości ,ale widzę również że mój pomysł nie zyskał aprobaty tutejszych adminów, modów no cóż tak też bywa. Po prostu teraz trzeba przyglądać się co poniektórym userom i od razu reagować na ich niewałściwe zachowanie.

Opublikowano
-==PEGAZ==-, motyl,

nie dość, że wyżyłem się epistolarnie, to jeszcze plusika za to zarobiłem - dziękuję, to miłe :D :D :D

nie ma sprawy, tylko czasem ktos mądrze gada a innym doswiadczenie mówi co innego :P a tobie wyszło mądre gadanie z doświadczeniem

Opublikowano

Nie mart sie Pegaz.

Widac ludzie lgna do Ciebie.

Jestes z klanu depronowcow.Moze Tobie tez ktos wysle oferte typu. 30 zl za zrobiony model.Wtedy cisnienie sie wyrowna. :faja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.