-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jeżeli w tym temacie można się wyżalić to i ja dodam coś od siebie. Mnie denerwują sytuacje, w których osoba w wieku 12 lat zwraca uwagę o wiele starszemu użytkownikowi. Ja powiem w ten sposób. Wszystko można robić, w zależności od sposobu jaki się robi. Nie zawsze wiadomo z jak wiekową osobą mamy do czynienia. Tu bardziej chodzi o dojrzałość. A topic ten to akurat stworzyłem, bo musiałem się w końcu gdzieś wyżalić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A tak nawiasem; może już czas usunąć "byka" na stronie głównej. Tak zwraca się młodym uwagę a tu :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Młody sie angażuje i teraz dawanie mu za to ostrzeżenia to niemal nóż w plecy , Ja powiem w ten sposób. Wszystko można robić, w zależności od sposobu jaki się robi.Nie zawsze wiadomo z jak wiekową osobą mamy do czynienia. Tu bardziej chodzi o dojrzałość. A topic ten to akurat stworzyłem, bo musiałem się w końcu gdzieś wyżalić ... I tymi słowami została odwzorowana moja myśl O to chodzi. Według mnie można komuś zwrócić uwagę, ale niech to będzie dyskretne i napisane odpowiednio. Zwyczajnie denerwuje mnie sytuacja, w której osoba mająca 15 lat pisze do starszego użytkownika (dajmy na to 30 lat) "Masz poprawić fotki", albo "Używaj przycisku edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A tak nawiasem; może już czas usunąć "byka" na stronie głównej. Tak zwraca się młodym uwagę a tu :F ?? Można wiedzieć dokładnie o co chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Tomku jeżeli chodzi o mnie to nadal nie zmieniłem zdania co do pomocy młodym ( początkującym ) modelarzom którzy chcą otrzymać pomoc i tam będę pomagał w miarę możliwości ,ale widzę również że mój pomysł nie zyskał aprobaty tutejszych adminów, modów no cóż tak też bywa. Po prostu teraz trzeba przyglądać się co poniektórym userom i od razu reagować na ich niewałściwe zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Drobiazg, literkę zjadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Drobiazg, literkę zjadło. Spoko ... ino nie mogę nigdzie tego znaleźć ... Już oczy nie te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Warsztat; Różne sposoby i patenty dotyczące ogólnie budowy czy esploatacji itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Warsztat; Różne sposoby i patenty dotyczące ogólnie budowy czy esploatacji itp Heh ... A ja szukałem, gdzie ja zrobiłem "byka" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 -==PEGAZ==-, motyl, nie dość, że wyżyłem się epistolarnie, to jeszcze plusika za to zarobiłem - dziękuję, to miłe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 bo mi też ulżyło na sercu ... a to jest nieocenione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 -==PEGAZ==-, motyl,nie dość, że wyżyłem się epistolarnie, to jeszcze plusika za to zarobiłem - dziękuję, to miłe :D nie ma sprawy, tylko czasem ktos mądrze gada a innym doswiadczenie mówi co innego a tobie wyszło mądre gadanie z doświadczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Nie mart sie Pegaz. Widac ludzie lgna do Ciebie. Jestes z klanu depronowcow.Moze Tobie tez ktos wysle oferte typu. 30 zl za zrobiony model.Wtedy cisnienie sie wyrowna. :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.