Kross Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 No ładnie, a dziś niektórzy nie wierzyli, że wieje. My też zalataliśmy nad wałem w Fordonie, a potem jeszcze w Unisławiu Ale się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dziś zawiało mnie do Starogrodu. Wiatr, słońce, Ukochana obok . Czego chcieć więcej(jeszcze jeden F3F)? Może jeszcze filmik skleję 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Zazdroszczę wolnego czasu w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Trza u mnieć wychować Szefową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Szczęściarz a nie wychować szefową, Krzysiek by musiał sam siebie wychować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jutro kierunek Stare Marzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 "PILOT NIE WYCHOWANY" Taki to ja nie wychowany, że siedzę w robocie dzień cały Zresztą nawet jakbym miał szefa lepszego, to zaś i szamana trza by dobrego Jak nie w łeb gradem, to z deszcza, pogoda taka se, nie najlepsza Jacek ma szczęście, że wcisnął się w między żywioły, dobrze, że mu wiatr portek nie porwał, bo był by goły (czasami to i latają drzwi od stodoły). Jak pogoda się polepszy, to i ja se polatam, jak będę grzeczny PS. Wychowani to śpią o tej porze, a mnie naszło na poematy, jak nigdy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Krzysztof dobre :D Wczorajszy filmik z zboczowania w Starogrodzie kręcony komórką 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Co do czwartku, to się zdzwonimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dziś były piękne warunki do latania więc szkoda było marnować czas jest parę zdjęć. Towarzystwo skromne ale sympatyczne i rodzinne krótko mówiąc słowami kolegi Janka BAJAKA i LAMBADA 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Widziałem przez okno, że dziś będą dobre warunki na Starogród. Jutro polatam w Starogrodzie albo w Parskach Fajne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dziś były piękne warunki do latania więc szkoda było marnować czas jest parę zdjęć. Towarzystwo skromne ale sympatyczne i rodzinne krótko mówiąc słowami kolegi Janka BAJAKA i LAMBADA LAMBADĘ...to tanczyłem całą nockę a z rańca...na klif....jutro to bedą warunki do lambady...jak Jaccy potwierdzi loty przybedę.. na Unisław.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Janku na pewno będę latał, tylko jeszcze nie wiem gdzie. Jutro ma być ten sam kierunek co dziś, tylko mocniej wiać . Najpierw pojadę do Starogrodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dziś piękny dzień i termika na zboczu elegancka, no i ilu modelarzy, tyle modeli w powietrzu było, więc nie wiem jak Horn3t te fotki robił. A w termikę wkręcały się jeszcze jakieś nowe modele (ptaków). Więc tych modeli... aż ciasno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Janku na pewno będę latał, tylko jeszcze nie wiem gdzie. Jutro ma być ten sam kierunek co dziś, tylko mocniej wiać . Najpierw pojadę do Starogrodu. są prognozy ..na Unisław-Starogród..niekorzystne ...wysyłam ci na pocztę szczegoly... / opady/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wydaje mi się że po pracy znaczy koło 17.30 w Unisławiu będzie ładnie możliwe, że wpadnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 http://meteomodel.pl/gfstab/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Obaczy się jutro i zobaczymy która wersja trafniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Kusi mnie ta Góra Śmieciowa /Kalisz...i warunki BANK.. mam 50 km a Starogrod 160km ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dziś zawiało mnie do Starogrodu Lekka odchyłka północna z turbulencjami, ale do nauki sam raz Dzisiejsze loty można nazwać "Pustynna Burza" 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi