Kross Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Plaża w Starogrodzie? Prawie jak w 3city 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Plaża w Starogrodzie? Prawie jak w 3city Jeszcze tylko brakuje leżaków, piłki, dmuchany basen i gościa z zimnym browarem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Może rolnik asfalt będzie kład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja obstawiam że będzie kukurydza , ale czy coś wyjdzie? Drugi model bez zasięgu- sam latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dziś Starogród przywitał mnie piękną wiosenną pogodą. Jeszcze jak bym pamiętał że aku kamerki też trzeba naładować, to by było cacy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzisiaj warunki zmienne, raz słońce, raz deszcz, ale troszkę się poszalało mimo odchyłki Skromnie kilka symbolicznych fotek (tak na szybko) Dobra, czas do domu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jak to mawiają starzy "zboczeńcy" Starogród zaliczony dmuchało, padało, i się latało było fajowo - bardzo udany poranek i jeszcze pewnie dojdą zdjęcia Doroty-Jacka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jeszcze naszych parę fotek do kompletu Krzysztof i jego fani I do łapki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Dobrze że dzisiejszy dzień zacząłem od przyjemności, a nie od pracy Do południa ładnie wiało i nie padało , potem wiało i padało Pogoda bardziej do zboczowania, niż focenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Nie tylko Ciebie! Nie dość, że ciągle lata to jeszcze fotki zamieszcza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Łukasz może wreszcie zabierzesz zabawki i przyjedziesz na górki Starogrodzkie Piotr pisałem że będę latać, a jak latać to i focić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 CHĘTNIE ale ostatnio jak wieje to coś akurat wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Szczęściarze macie czas a nie wszyscy tak mają ale miło popatrzeć na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Cały łykend nie latałem, to dziś nadrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ja byłem o 11-tej. Szału nie było, ale przy zboczy dawał radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Muszę zważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dziś od rana pogoda płatała figle. Wiatr był, ale co chwile były chmury z których miało padać i do południa dałem sobie spokój. Po obiadku nie wytrzymałem i pojechałem do Starogrodu. Warunki dobre . Wiało 7-10m/s, tylko odchyłki były zawsze w jedną stronę, a dziś w oby dwie Idealna pogoda do oblotu nowego nabytku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 GRATULUJĘ JACKU piękny. Twój RESPEKT.....bylem spakowany do Ciebie ale polatałem u siebie - bajecznie "KIEROWNIKowym TOXIKIEM / od 9-tej do 15-tej / ..wiatr odchylał się z uplywem czasu na polnoc ...raz dymał super potem cichł...biegałem ze zmianą balastu / jak dobrze mieć kilka szt. bagnetów z balastem o roznych wagach - Jurek -dzieki ../. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dziś lotów w Starogrodzie nie będzie. Paralotniarz wylądował na drzewach koło naszego lądowiska. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Po cholere Ci kilka bagnetow. Przeciez balast sie wyciaga, a spieszyc sie nie musisz. Kiepsko wylądował. 4 bagnety z stopniowanyną wagą balastu...potrzebujesz : i masz po co mam na wietrze na którym ledwo dochodzę do krawędzi wybałuszać zalzawione slepia...i pakować wagę. zapraszam na Lubstów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi