Jaccy1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Była leżała w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To tak jak Rekin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dziś w Starogrodzie, wreszcie zawiało jak lubimy, kierunek idealny, słonko szkoda tylko, że nie wszyscy przybyli 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jeszcze parę fotek od nas . Pogoda i humor dopisały jak widać na fotkach. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Prognoza wskazywała lekką odchyłkę, ale dzisiaj było idealnie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 NA LUBSTOWIE ...dzisiaj POEZJA...latałem od 10-tej do zmierzchu...BAJKA....wiaterek ideał pod "vinkiel"...wysłalem Łukaszowi i Jackowi 2 fotki filmik jest ale coś problemy z wysłaniem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Wstawiaj na forum zwłaszcza, że fotki fajne. Te z Austrii też. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dziś w Starogrodzie, wreszcie zawiało jak lubimy, kierunek idealny, słonko szkoda tylko, że nie wszyscy przybyli Jana nie było ? - galeria zdjęć ładna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Krzyśku szlifowałem MYSTICA..na Lubstowie...błoto na dojeżdzie jak na poligonie -zasada gaz do dechy i nie stawać...polatałem od 10-tej do zmierzcha...! super ale dzisiaj było jeszcze lepiej ale Kali -pracowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Fajnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Do 11-tej godziny obrobiłem się z robotą. Szefowa dała 3 godz. wolnego, to zamieniłem autka i hajda do Starogrodu wyszaleć się . Pogoda super jak w niedziele. Kreta brak, więc mogę dalej dłubać Hammera . Fotek brak bo byłem sam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czekając na sprzyjające wiatry w Starogrodzie (Janek chyba przestał się modlić ), posklejałem filmik z ostatnich lotów na zboczu (niedziela 16,02,2014r). http://youtu.be/RB0PIjEidJM 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Cienko z tym wiaterkiem ...może by pogadać z "RYDZYKIEM"...psia krew...nic a nic nie dyma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 To elektryk i rzutek pozostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 W pierwszy dzień wiosny i Starogród zaliczony . Dziś też pierwszy raz Hammera rzuciłem z klifu. Hammer Bajka . Fregata też fajna . Janek szkoda że nie dojechałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jak z wyważeniem ? Poszło gładko ? Do przodu dałem 140g ołowiu. teraz waży gotowy do lotu 1760g. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Bez filma oblot się nie liczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dziś filma nie dało rady. Córka w pracy, Dorota chora a Janek nie dojechał . taki dobry jak cZyNo nie jestem, aby latać i jeszcze focić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Bez filma oblot się nie liczy potrzebny operator kamery na Lubstowie... Jacku kalkulowałem do Ciebie dojazd na Starogród ale to jest kawałek a w prognozie był wiatr do południa o potem kicha ..a dymało równo..jak bedzie cała ekipa dojadę albo przyjeżdzajcie wszyscy zamówie kaszankę własnej roboty //na Lubstów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 W Starogrodzie nie padało, ale było pochmurno i prawie bez wiatru. Start Hammera mam na filmiku i nic więcej bo zapomniałem zmazać stare filmiki . Fajnie się też latało Nextem. http://youtu.be/__4uqN0JKDw 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi